Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласні депутати вимагають від Людмили Козак виключити з фракції Гудиму і Юрків

Депутати ЛОР від фракцій НСНУ, Пора і УНП визнали достойною обіймати посаду третього заступника голови облради претендента на місце, депутата від БЮТу Людмилу Козак. Про це „Гал-info” повідомив депутат ЛОР Олесь Старовойт.
За словами Старовойта, до такої спільної позиції депутати дійшли, заслухавши виступ Козак на міжфракційному засіданні партій НСНУ, УПН і „Пора”, яке відбулося минулої п’ятниці.
Однак, за словами Старовойта, депутати УНП мали деякі застереження до фракції БЮТу, висловивши свої застереження в розмові з Людмилою Козак. „Йдеться про двох  депутатів Галину Юрків і Олександру Гудиму, які вийшли з фракції УНП і яких прийняла фракція БЮТу” – повідомив Старовойт.
За словами Старовойта, аби уникнути непорозумінь у майбутньому, й щоби не доводити до судової тяганини, депутати вимагають позбавити „бютівського” членства цих депутатів і вивести їх зі складу фракції. „Оскільки БЮТ на центральному рівні активно виступає за введення імперативного мандату, ці депутати мають стати позафракційними, аби потім, у судовому порядку, позбавити їх членства”, – сказав Старовойт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ