Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласні тимошенківці вже формують виборчі списки на наступні вибори

Обласні тимошенківці вже формують виборчі списки на наступні вибори. Про це „Гал-info” повідомив голова ЛОО ВО „Батьківщина”, заступник голови Львівської обласної ради Іван Денькович. За його словами, одразу ж після виборів 2006 року під час аналізу виборчої кампанії, керівництво БЮТ дало завдання обласним партійним організаціям розпочати формування виборчих списків на наступні вибори.
 Як пояснив Іван Денькович, це не є підготовкою до дострокових виборів, які, цілком можливо, відбудуться вже наступного року, просто в такий спосіб БЮТ намагається підібрати достойну зміну.
„Всі районні та міські партійні організації вже запропонували своїх кандидатів у виборчі списки на наступні вибори до рад різних рівнів. Зараз ці кандидати працюють на благо партії і коли будуть вибори ми проаналізуємо їхню роботу, і відповідно до неї і визначатимемо місця цих людей у списках”, — пояснив Іван Денькович.
Нагадаємо, як повідомляє „Українська правда”, Юлія Тимошенко дала завдання обласним парторганізаціям готуватися до дострокових виборів.
Натомість ЛМО ВО „Батьківщина”, як повідомила „Гал-info” голова парторганізації Мирослава Бичишин, працює у звичному режимі і почне готуватися до дострокових виборів, коли отримає офіційне доручення від керівництва БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ