Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласний Блок Кармазіна готовий організувати ще один парламент, а ЛОК СПУ — ще один Майдан

15 політичних сил підготували політичну заяву, в якій вимагають перерахунку результатів виборів до Верховної Ради, а в разі відмови у перерахунку обіцяють створити громадську Центральну раду, яка все одно перепровірить результати голосування і створить ще один парламент, — повідомив 29 березня під час прес-конференції голова ЛОО Блоку Юрія Кармазіна Павло Барнацький. За його словами, цю угоду, зокрема підписали, блок Литвина, блок Марчука, НДП, «Пора-ПРП», блок Юрія Кармазіна та партія «Віче».
Як додав же голова ЛОК СПУ Євген Таліпов, з вимогою перерахувати результати виборів на Львівщині Соцпартія звернулася до Президента та лідера СПУ Олександра Мороза. Про фальсифікації ж виборів, соціалісти, як зазначив Таліпов, повідомили в прокуратуру, а також Соцінтерну.
«Якщо вони відмовляться перераховувати голоси, то ми зробимо це самотужки. Я був на майдані і вмію організовувати майдани, ми перекриємо вулиці, якщо буде треба, оголосимо голодування, а також не дозволимо проведення перших сесій», — наголосив Євген Таліпов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ