Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласний блок Тимошенко чекатиме рішення суду стосовно звільнень голів РДА

Обласний блок Тимошенко чекатиме рішення суду стосовно звільнень голів РДА, — повідомив «Гал-info» голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко. За його словами, лише отримавши судове рішення, фракція обдумуватиме свої подальші дії з цього питання. Нагадаємо, колишній голова Яворівської РДА звернувся до Галицького районного суду Львова, щоб оскаржити подання голови Львівської ОДА на своє звільнення, а також до Печерського суду Києва, щоб відмінити указ Президента на звільнення.
 Поряд з тим звільнення голів районів, які БЮТ вважає політичними, не стануть на заваді переговорам про утворення більшості у Львівській обласній раді. Як повідомив Ігор Держко, переговори вже тривають і на сьогодні сторони узгодили основу соціально-економічних програм розвитку області. Щоправда, це ще далеко не є гарантом успішного закінчення переговорів.
 «Соціально-економічні програми — це тільки одна складова того документу про утворення більшості, який ми в перспективі погоджуватимемо, найважливіше ж кадрові питання — розподіл посад в виконавчих органах влади на місцях. Ми не можемо змиритися з тим, що виконавча влада Львівщини буде тільки в руках «Нашої України». Ми будемо дивитися по районах і говорити про посади у виконавчій владі також», — наголосив Ігор Держко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ