Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласний комітет СПУ відправить велику делегацію до центрального керівництва Соцпартії, яка надасть повну і докладну інформацію щодо ситуації в ЛОК СПУ

Обласний комітет СПУ відправить сьогодні, 13 червня, велику делегацію до центрального керівництва СПУ, яка надасть повну і докладну інформацію щодо ситуації в обласному комітеті СПУ, - повідомив 13 червня під час прес-конференції голлова ЛОК СПУ Євген Таліпов.
За словами Таліпова, одразу після міської конференції СПУ, яка відбулася 9 червня, він надав докладну інформацію про те, що відбувалося на конференції центральному комітету СПУ, зокрема народному депутату Галині Гармаш. «Заяви Савченка про те, що в Києві не знають про ситуацію у Львові, — це абсолютна брехня, він послав керівництву нашої партії величезний факс, де розповідає про усілякі абсурдні нісенітниці, і це після того, як я вже давно докладно доповів про все, що відбувається», — заявив Євген Таліпов.
За словами першого секретаря ЛОК СПУ, міська конференція СПУ, яку провели Щербаков та Савченко, є нелегітимною, оскільки на ній були всього 20 делегатів, в той час, як міська конференція ЛМК СПУ, де обрали першим секретарем Сергія Гончарука, було 75 зі 112 делегатів. Як переконаний Євген Таліпов, Володимир Савченко мав би сам відмовитися від посади першого секретаря міськкому СПУ, зважаючи на результати виборів: «Після виборів 6 квітня відбулася обласна конференція СПУ, і я одразу поставив питання про довіру чи недовіру голові обласного комітету СПУ, я вчинив чесно і, оскільки партійці мене підтримали, я далі маю моральне право очолювати обласний комітет», — заявив Євген Таліпов.
Нагадаємо, 9 червня в готелі „Гетьман” у Львові відбулася звітно-виборча конференція ЛМК СПУ. Члени СПУ, які підтримували Щербакова та Савченка, вчинили бійку із соціалістами Таліпова. Зрештою, Савченко та Щербаков провели паралельну конференцію ЛМК СПУ. Сьогодні, 13 червня, у центральному керівництві Соцпартії заявили, що про конфлікт їм відомо та пообіцяли розібратися в цій ситуації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ