Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обласний конкурсний комітет задовільнив протест прокурора області щодо маршруту Рудно – Львів

Обласний конкурсний  комітет задовільнив протест прокурора області щодо маршруту Рудно – Львів. Про це йшлося на засіданні конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування  Львівської області під головуванням заступника голови Львівської ОДА Мирослава Сеника.
За словами Мирослава Сеника, маршрут Рудно–Львів був переданий в підпорядкування конкурсного комітету Львова, прокуратура області опротестувала це рішення, оскільки цей маршрут знаходиться за межами міста і, згідно з законом, має підпорядковуватися конкурсному комітету області. «Формально прокуратура права, але якщо цей маршрут підпорядковується конкурсному  комітету області, то перевізники мають здійснювати перевезення пасажирів до найближчої автостанції Львова, а не везти пасажирів через усе місто», - сказав він.
Як зауважує  Мирослав Сеник, у Львові немає затвердженої схеми маршруту по Львову. На даний момент «Львівською політехнікою» розробляються схеми маршруту по Львову. «Якщо цю схему затвердять, то це буде єдина схема, яка буде виконуватися», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ