Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Облрада Харкова підтримала Януковича

Харківська обласна рада зібралася у середу на сесію, ухваливши резолюцію на підтримку президента Віктора Януковича і закликавши політиків і громадські організації до діалогу.

Як повідомляє кореспондент ВВС Україна, після нетривалого обговорення резолюцію під назвою "Не дамо знищити Україну" підтримала абсолютна більшість присутніх депутатів облради.

Текст містить заклик до всіх політичних сил, громадських рухів і організацій погодитися на діалог, "щоб зупинити сповзання держави у прірву громадянської війни".

Депутати також висловили підтримку президенту Віктору Януковичу і заявили, що "чинна українська влада залишається в країні єдиною силою, яка здатна взяти на себе відповідальність, щоб... попередити розкол нації і очолити вихід держави з глибокої політичної кризи, в яку її зіштовхують політичні амбіції опозиційних авантюристів від політики та вуличних екстремістів".

Схожу резолюцію, за словами кореспондента ВВС, ухвалила і міська рада Харкова.

Опозиція проігнорувала сесію облради. В офіційній заяві фракція "Батьківщина" повідомила, що "не буде брати участь в антинародному ганебному фарсі з боку депутатів від Партії регіонів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ