Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Облрада проводить тендер на виконавця робіт щодо доукомплектування системи для голосування «Рада»

Львівська облрада проводить тендер на виконавця робіт щодо доукомплектування системи для голосування «Рада» у сесійному залі Львівської облради – повідомив «Гал-info» Мирослав Сеник. За його словами, гроші на ці роботи вже виділено, і як тільки визначиться виконавець робіт, ЛОР в якнайкоротший термін доукомплектують робочими місцями. Нагадаємо, на це виділено 100 000 гривень.
«Взагалі систему „Рада” мала встановити попередня облрада, коли прийняла рішення про збільшення кількості депутатів, то було цілком зрозуміло, що їм треба буде десь сидіти, а тепер же всі ці проблеми лягли на наші плечі. Зараз ми мусимо вишукувати кошти, адже попередня ЛОР не подбала про доукомплектацію депутатських місць та не заклала кошти на депутатські посвідчення»,  — зазначив Мирослав Сеник.
Систему для електронного голосування «Рада» було встановлено в сесійному залі минулої каденції, коли в ЛОР працював 81 депутат, однак протягом минулої каденції депутати так і не почали нею користуватись. Переробити систему електронного голосування довелось у зв’язку з розширенням чисельності Львівської обласної ради — до 120 депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ