Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Облрада затвердила Положення про залучення інвестицій у майно територіальних громад

Львівська обласна рада сьогодні, 17 квітня, затвердила Положення про залучення інвестицій у майно спільної власності територіальних громад Львівської області. Про це повідомили в прес-службі ЛОР.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради забезпечуватиме організацію та проведення інвестиційних конкурсів відповідно до нового Положення, - повідомив керівник цього структурного підрозділу Микола Бандра під час доповіді.

Зауважимо, що до цього часу майно могло бути продане або способом аукціону, або способом викупу орендарем (у виключних випадках).

"Ми вводимо ще один спосіб – це залучення інвестицій в обласне майно. Тобто, є випадки, де не можна продати майно з аукціону. І щоб воно, залишаючись обласним, ефективно використовувалося, – буде застосовуватися положення про інвестиційний конкурс. Мета проста – надання послуг і якомога більші надходження до обласного бюджету», -пояснив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Додамо, що прийняття Львівської обласною радою Положення про залучення інвестицій у майно територіальних громад Львівської області дозволить удосконалити процедуру проведення інвестиційних конкурсів, що призведе до підвищення активності інвесторів, реалізації інвестиційних проектів, у тому числі житлового, соціального будівництва, інфраструктурних проектів, збільшення надходжень до бюджету Львівської області та територіальних громад та сприятиме створенню нових робочих місць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ