Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Оборот роздрібної торгівлі на Львівщині порівняно з минулим роком збільшився на 16%

Оборот роздрібної торгівлі, що включає роздрібний товарооборот підприємств торгівлі, розрахункові обсяги продажу товарів на ринках та підприємцями-фізичними особами, за січень-жовтень 2006 року становив 8 711,9 млн грн і збільшився проти січня-жовтня 2005 року за порівнянними цінами на 16%. Про це “Гал-info” повідомили у Головному управлінні статистики у Львівській області.
Зокрема, у  структурі обороту роздрібної торгівлі 59,6% складає роздрібний оборот торгової мережі підприємств, 30,6% - оборот торгової мережі фізичних осіб, 6,5% - оборот ринків з продажу сільськогосподарської продукції і 3,3% - оборот  неформальних ринків.
Так роздрібний товарооборот підприємств торгівлі з початку року становив 5 409,9 млн грн, що за порівнянними цінами на 11,3% більше ніж у той самий період. Для порівняння:  у січні-жовтні 2005 року цей показник зріс на 23,0% ніж попереднього року.
Оборот ресторанного господарства разом оборотом  підприємців-фізичних осіб за десять місяців зріс порівняно з минулим роком на  18,2% і становив 363,9 млн  грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ