Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обрання Онопенка головою Верховного Суду є наслідком великих помилок Віктора Ющенка - Сергій Таран

Політолог, директор Міжнародного інституту демократії Сергій Таран вважає обрання депутата від Блоку Юлії Тимошенко Василя Онопенка головою Верховного Суду наслідком великих помилок Віктора Ющенка.

«Всім відомо, що зараз між Ющенком і Януковичем серйозне протистояння у плані впливовості. Ющенко, зробивши низку помилок, усвідомив, що йому потрібно шукати союзників серед ворогів Януковича. Нам відомо, що 28 вересня Президент Віктор Ющенко провів зустріч з Василем Онопенком, на якій співрозмовники обговорили проблеми суддівської влади та можливі шляхи їх вирішення, а також перспективи судової реформи в Україні. Тому й не дивно, що Ющенко зробив ставку на Онопенка, якого сьогодні обрали головою Верховного Суду. Принаймні так я бачу цей процес», - наголосив Сергій Таран, коментуючи кореспонденту «Гал-info» обрання Василя Онопенка головою Верховного Суду України.
Попередньо повідомлялося, що Василь Онопенко був обраний головою Верховного Суду. Він набрав більшість голосів членів пленуму Верховного Суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ