Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обрано керівників районних організацій УНП Львова

У рамках підготовки до позачергового звітно-виборчого з’їзду УНП, який відбудеться 24 червня у Києві, відбулися звітно-виборчі конференції Галицької, Залізничної, Личаківської та Сихівської РО Української Народної Партії. Про це повідомила прес-служба УНП.
Головами районних організацій УНП обрано: Галицької – доцента Львівського державного інституту фізичної культури Ярослава Тимчака, Залізничної - заступника начальника управління соціальної та гуманітарної роботи Львівської обласної ради Івана Парійчука, Личаківської – депутата Львівської міської ради, директора ЛКП «Музей-заповідник «Личаківський цвинтар» Ігоря Гавришкевич, Сихівської – директора ПП «Зозуля» Андрія Зозуляка. Днями відбудуться конференції Франківської та Шевченківської РО УНП.
Під час конференцій було обговорено підсумки виборчої кампанії УНБ Костенка і Плюща у м. Львові, обрано керівників відповідних районних організацій та висунуто кандидатури на посаду голів Львівської міської та Львівської обласної організацій УНП. Найкращі показники голосування за Український Народний Блок Костенка і Плюща продемонстрували: за відносною кількістю - 7,17% голосів - Личаківська районна організація, за найбільшою кількістю - 5062 голосів - Шевченківська РО УНП, за найбільшою кількістю голосів на одного члена УНП, а саме 23,72 голоси – Залізнична РО УНП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ