Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Обстріл Київщини: горіли нафтобаза, склад і адмінбудівля у столиці, наші знищили РЕБ противника

фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
фото - пресслужба ДСНС
1/2
Російські війська продовжують цинічно і нахабно обстрілювати українські міста і завдавати в такий спосіб чималої шкоди об'єктам цивільної інфраструктури, а також вбивати мирне населення.

Так, за даними ДСНС 12 березня о 03:50 у с. Квітневе Броварського району на Київщині внаслідок обстрілу виникла пожежа складу зберігання замороженої продукції. Попередньо жертв та постраждалих немає.

Також голова Київської ОДА Олексій Кулеба повідомив, що у Василькові і селі Крячки окупанти вночі обстріляли місцеві нафтобази. 

Нацполіція повідомила, що  близько 7 ранку ворог скинув щонайменше 6 ракет в район військового аеродрому у Василькові. Пошкоджено склад з боєприпасами. Детонують снаряди. Спалахнула пожежа.

У ДСНС повідомили, що о 6:17 надійшло повідомлення про пожежу в самому Києві, яка виникла на вул. Хорива, що у Подільському районі. На місце події негайно прибули вогнеборці 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, бійці встановили, що внаслідок попадання невідомого об’єкту, горить покрівля 4-поверхової адміністративної будівлі.

Водночас, як повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Фейсбуці, українська армія за допомогою БПЛА Bayraktar TB2 знищила російську систему радіоелектронної боротьби на Київщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ