Слухай онлайн
Економіка

Обсяг продукції сільського господарства Львівщини збільшився внаслідок зростання виробництва у сільськогосподарських підприємствах на 54,1%

Індекс обсягів валової продукції сільського господарства Львівської області за січень 2006 року, порівняно із січнем торік, становив 102,7% (за аналогічний період 2005 року – 96,4 %). Про це „Гал-info” повідомили в головному управлінні статистики у Львівській області.
 Збільшення обсягу продукції сільського господарства у вартісній оцінці відбулося внаслідок зростання виробництва у сільськогосподарських підприємствах на 54,1 % (за січень 2005 року – на 24,3%), тоді як у господарствах населення спостерігається скорочення на 7,1 % (торік – на 7,6%).
У всіх категоріях господарств за січень 2006 року вироблено 6,5 тис. тонн м’яса (реалізовано на забій худоби та птиці у живій вазі), що на 12,1% більше відповідного місяця торік; 26,6 тис. тонн молока, що на 5,3 % менше; 33,8 млн штук яєць від усіх видів птиці, що на 1,2% більше. Збільшення виробництва продуктів тваринництва в області, порівняно з січнем 2005 року, відбулося за рахунок сільськогосподарських підприємств, а саме: м’яса – у 2 рази, молока – на 6,7 % та яєць – на 11,1 %. У господарствах населення спостерігається зниження із виробництва м’яса – на 4,1 %, молока – на 6 % та яєць – на 3,5 %.
Виробництво продукції тваринництва в області забезпечено, переважно, за рахунок господарств населення, проте їх частка в загальнообласному виробництві дещо знизилась. За січень 2006 року частка господарств населення в загальному обсязі виробництва м’яса становила 72,3 % (за відповідний період 2005 року – 84,5 %), молока – відповідно 94% і 94,7%, яєць – 64,5 % і 67,7 %.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...