Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяг промислової продукції у Львівській області зріс на 5,1%

У січні-листопаді 2017р. порівняно з січнем-листопадом 2016р. обсяг промислової продукції у Львівській області зріс на 5,1%. Про це тповідомило ГУ статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря він збільшився на 6,5%, у переробній промисловості – на 5,5%, добувній промисловості і розробленні кар’єрів – на 1,7%.Зменшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 1,6%).

У переробній промисловості збільшення обсягів промислової продукції відбулося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 25,2%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 11,6%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 9,9%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,2%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 1,9%), машинобудування (на 1,5%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 0,3%).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ