Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обсяги виплати переказів „Електрон Банку” зросли у 2 рази

За перший місяць функціонування центрів міжнародних переказів у 14 відділеннях „Електрон Банку”, обсяги виплати переказів зросли у 2 рази — із 85 тис. доларів США у березні 2005 року до 187 тис. доларів США у 2006 році. Про це „Гал-info” повідомили в прес-службі „Електрон Банку”.

„Такі стрімкі темпи росту обсягів, насамперед обумовлені оптимальним поєднанням систем грошових переказів, із допомогою яких можна отримати чи відправити кошти”, – зазначив начальник управління індивідуальних клієнтів „Електрон Банку” Іван Кузовкін.
Western Union, MoneyGram, Migom, Unistream, PrivatMoney – це перелік систем грошових переказів, серед яких львів’яни можуть обрати найоптимальніший варіант переказу коштів, мінімізуючи затрати часу та коштів. Перевагами центрів міжнародних переказів, які розташовані у кожному відділенні „Електрон Банку” у березні скористалися 427 львів’ян, що більш ніж у 2 рази перевищує аналогічний показник за минулий період.
„Електрон Банк” заснований 10 жовтня 1991 року і є львівським банком з 100% приватним капіталом, згідно до класифікації НБУ входить до групи середніх банків. Незмінним стратегічним інвестором Банку є ВАТ "Концерн Електрон". Станом на 01.03.2006 року чисті активи – 511,5 млн грн, кредитний портфель – 385,7 млн грн, залучено понад 371,3 млн грн коштів клієнтів, з яких 288,0 млн грн фізичних осіб.
Протягом 2006 року „Електрон Банк” планує збільшити їх кількість до 30, відкривши нові установи на базі всіх своїх відділень у Івано-Франківській та Закарпатській областях.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ