Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Одеська художниця Лариса Дем’янишина представить львів’янам свої митецькі твори

16 жовтня у Львівському музеї історії релігії молода художниця із Одещини Лариса Дем’янишина представлятиме свої митецькі твори — про це «Гал-info» повідомила завідувач рекламно-інформаційним відділом музею Ірина Цебенко.
Як зазначив мистецтвознавець Володимир Островський, «митець блискуче використовує метод анаграми в образотворчому мистецтві, створюючи в чисельних пейзажах і натюрмортах чарівну феєрію щоразу нових поєднань головних складових нашого українського Космосу: Сонця, Степу, Моря і Небокраю. Справна рука Лариси Дем’янишиної вимальовує своїм вправним олівцем і пензлем  все нові й нові графічні та живописні рими нашого буття. Її вишукані композиції створені й у складній техніці вільного розпису на шовку».
Для львівського глядача автор представить пейзажі, різноманітні квіти, портрети, книжкову графіку. Це акварельні та графічні твори, олійні та розпис на шовку. Всього майже 100 робіт.
Художниці близька й релігійна тематика. Серед представлених на виставці різні за технікою роботи «Трійця», «Покрова», «Спас», триптих «Дорога до храму» інші.
Крім автора, на презентації виставки будуть присутні мистецтвознавець з Одеси Володимир Островський, представники творчої інтелігенції м.Южне (Одеська область).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ