Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Одна з австрійських туристичних фірм збирається безплатно передати Львівській області гірськолижний трос завдовжки 1100 метрів

Гірськолижний трос завдовжки 1100 метрів збирається передати Львівській області безкоштовно одна з австрійських туристичних фірм – повідомив «Гал-info» Тарас Батенко. За його словами, трос буде встановлено в районі Славська на горі, яка найкраще для цього пристосована. Встановлення такого тросу, як зазначив заступник голови ЛОДА, дасть можливість відкрити на Львівщині одну з най унікальніших гірськолижних трас. Щоправда, запрацює ця траса не швидше, ніж через рік, адже після встановлення гірськолижного тросу там ще треба буде розвинути нормальну інфраструктуру, встановити електромережі та облагородити територію.
Наразі переговори про передачу австрійцям гірськолижного тросу впираються в перевезення його через кордон. «Австрійська фірма передає нам трос безплатно, але державне мито за нього може потягнути на дуже велику суму», — зазначив Тарас Батенко. Щоб окупити всі витрати, після того, як гірськолижний трос привезуть на Львівщину, буде розроблена інвестиційна програма по відкриттю гірськолижної траси.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ