Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Один із керівників львівського «Беркуту» написав рапорт та втік з України в Росію?

Один із керівників львівського «Беркуту», майор Сергій Голуб написав рапорт на звільнення та покинув територію України. Про це Гал-інфо стало відомо з власних джерел.

Цю інформацію Гал-інфо підтвердила речник ГУ МВС Львівщини Світлана Добровольська.

За її словами, 30 жовтня до ГУ МВС України у Львівській області надійшов рапорт на звільнення від майора Голуба. Рапорт Сергій Голуб передав не особисто.

«Зокрема, в рапорті сказано: «Прошу звільнити мене без моєї присутності у зв’язку із тим, що я знайшов більш оплачувану роботу», - процитувала речниця.

Світлана Добровольська додала, що начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія призначив службову перевірку, яка встановить, де перебуває майор Голуб.

«Після завершення перевірки буде прийнято рішення щодо його подальшого перебування на посаді в органах», - зауважила вона.

Фото від 9 грудня 2013 року. Пікет бази "Беркуту".


За інформацією Гал-інфо, майор Сергій Голуб покинув територію України та виїхав у Російську Федерацію.

Сергій Голуб.

Додамо, що за інформацією, яка публікувалася у ЗМІ, свідки по страві підриву бази львівського «Беркуту», який стався 21 лютого і в результаті якого загинуло два працівники спецпідрозділу, вказують на причетність до цього злочину майора Голуба, який на той час був на базі.

Окрім нього на базі в ніч підриву перебувало ще понад 30 працівників спецпідрозділу, які досі перебувають на своїх посадах і не відсторонені від виконання посадових обов'язків.

Також додамо, що за свідченнями його колег з "Беркуту" Сергій Голуб був лояльним до режиму Януковича та займав проросійську позицію.

Після початку бойових дій на Донбасі Сергій Голуб деякий час перебував у зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ