Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Один із виконавців, затриманих по справі замаху на Федишина, насправді є лише свідком, а до самого злочину не причетний — Анатолій Комаров

Один із виконавців, затриманих по справі замаху на Федишина, насправді є лише свідком, а до самого злочину не причетний, — принаймні так стверджує голова громадської організації „За права людини” Анатолій Комаров, про це він заявив сьогодні, 22 листопада, на прес-конференції. Як запевнив Комаров, за його інформацією, ця людина мала деякі відомості про замах, вона сама прийшла у міліцію і добровільно розказала все, що знає, а через кілька днів чоловіка затримали і звинуватили у співучасті у злочині.
„На суді ця людина вже почала говорити, що вона брала участь у злочині, але з плачем й у зовсім неадекватному стані. Я не можу знати, що змусило цього чоловіка говорити такі слова, але, думаю, ні для кого не секрет, як вміє працювати наша міліція…”, — заявив Анатолій Комаров.
Нагадаємо, 26 жовтня підірвали машину генерального директора ТзОВ „Шувар” Романа Федишина. Сам Федишин майже не постраждав, але внаслідок вибуху загинула 14-річна школярка. Кілька днів тому начальник УМВС області Віталій Максимов повідомив журналістам, що правоохоронні органи затримали замовника і двох виконавців замаху, ще один виконавець оголошений у розшук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ