Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Один з рейтингових етапів Кубка України — Top Poker Players відбудеться онлайн

Один з рейтингових етапів Кубка України — Top Poker Players, який мав пройти у Харкові з 26 по 30 жовтня, відбудеться в онлайн режимі

Війна внесла суттєві корективи в життя кожного українця, принесла багато поневірянь та страждань. Але козацькому роду нема переводу! Тому ми продовжуємо жити та займатися улюбленими справами, а не панікувати та тремтіти, як того хотів ворог. Ось і Всеукраїнська федерація спортивного покеру вирішила не залишатися осторонь та організувала серію цікавих та унікальних для України турнірів. 21 вересня у Дніпрі стартував розіграш Кубка нашої країни. Змагання складається з 7 етапів, на кожному з яких розігруються рейтингові бали. 

Змагання отримали назву Top Poker Players, а партнером їх проведення став одна з найвідоміших в Україні онлайн платформ PokerMatch. Більше інформації про провідного гравця ринку азартних ігор можна взнати, відвідавши його офіційний сайт. Варто відзначити, що цей оператор спонсорує нашу збірну зі спортивного покеру, а також співпрацює з об’єднанням професійних гравців. 

Вже проведено 3 етапи — окрім Дніпра, їх прийняли Черкаси та Київ. Четверта зустріч покеристів мала відбутися у Харкові з 26-го по 30 жовтня. На жаль, через безпекові питання вирішено провести його онлайн. Дуже шкода, адже харків’яни регулярно відвідують кращі покер руми України, мають славу вправних та сильних гравців. З іншого боку, ніхто не забороняє мешканцям нашого міста прийняти участь у турнірі. Однак у цьому випадку рідні стіні не зможуть допомогти — у цьому сенсі усі учасники матимуть рівні умови.

Турнірна програма розіграшу Кубка України

П’ятий та шостий етапи мають відбутися в акредитованих Федерацією клубах Західної України — у Львові та Івано-Франківську. А ось останній, четвертий, планується знову провести онлайн 4 грудня цього року, оскільки немає гарантії безпеки учасників у Миколаєві.

Програма будь-якого етапу Кубка країни є досить насиченою. Адже загалом проводиться цілих 4 турніри:  

  1. Warm Up, що містить етап, в якому можна взяти участь без турнірного внеску. 
  2. Головний покерний «баттл» у форматі Mystery Bounty.
  3. Змагання професіоналів — тут розмір внеску для участі та призові більш ніж серйозні, як і належить статусу такого турніру.
  4. Турнір, зібрані кошти з якого підуть на підтримку армії. Благодійність — один з ключових напрямків роботи Всеукраїнської федерації спортивного покеру.

Рейтингові бали будуть нараховані усім покеристам, які зможуть потрапити до залікової (призової) зони. Це не стосується благодійних турнірів на користь ЗСУ. Подивитися актуальний стан рейтингу можна на сайті організатора змагань.

Підбивання підсумків: коли ми дізнаємося ім’я переможців та призерів?

Церемонія нагородження тріумфаторів змагань відбудеться з 8 по 18 грудня поточного року. Так званий Гранд Фінал обіцяє багато чого цікавого для шанувальників спортивного покеру України. Десятеро гравців, які займуть перші місця у загальному рейтингу, отримають шанс зіграти у складі збірної нашої країни та за вдалих виступів захищатимуть честь України на міжнародній арені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ