Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офісний комплекс у Львові перший в Україні отримав сертифікат BREEAM In-Use International

Офісний комплекс БП «Оптіма Плаза», що розташований на вулиці Науковій, 7Д у місті Львові, перший в Україні отримав сертифікат BREEAM In-Use International – міжнародну відзнаку якості офісних будівель.

З цієї нагоди відбулася прес-конференція, на якій архітектори, консультанти та автори ідеї розповіли про досвід впровадження енергозберігаючих технологій в Україні, а також провели екскурсію офісним комплексом, щоб продемонструвати як працюють функції системи «розумний дім».

«Енергоощадність – одна з ключових переваг нашого офісного комплексу. Адже енергоощадність та використання нетрадиційних джерел енергії (як от сонячні батареї) є основними чинниками, що формують сучасну енергетичну безпеку України. У розвинених країнах так звані «зелені» будівлі є дуже розповсюдженими і популярними. Сподіваємося, і в нашій країні це стане мейнстрімом та правилом хорошого тону», – зазначив автор ідеї Віталій Ломакович.

Завдяки впровадженим новітнім технологіям, офісний комплекс споживає на 40% менше енергоносіїв, ніж середньостатистична будівля у Львові. Це не лише чудовий показник енергоощадності, але й турботи про довкілля та гаманці клієнтів офісного комплексу.         

Довідка. Офісний комплекс обладнаний системами автоматизації та диспетчеризації інженерних мереж – функціями системи «розумний дім», системами клімат-контролю та сонцезахисту робочих місць, датчиками контролю CO2, датчиками затоплення санітарних вузлів, функцією «консьєрж-сервіс», контролем доступу, цілодобовою охороною та відеонаглядом. В офісному приміщенні розташований фітнес-клуб мережі Sport Life, мережа бістро «Смачні сезони», біля паркувальної зони є три зарядні станції для електромобілів. Після року роботи офісного центру його наповненість складає більше 90%. Серед орендарів – кращі IT-компанії України» (Sigma Software, Intellias та інші).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ