Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Офіцер, що вивів з оточення 400 солдатів, потребує коштів на лікування в Німеччині

4 363 гривні назбирали добродії для лікування військовослужбовця Збройних Сил України старшого лейтенанта Володимира Гери. Про це повідомив підполковник Тарас Грень, Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

«Кошти збирали на концертах вечора пам'яті Юрія Антківа, мистецькому заході «Українські солоспіви», також допомогли офіцери Академії Сухопутних Військ і прості добродії, - розповів один з активістів підполковник Володимир Тимчук. -  Ці гроші будуть перераховані бійцеві якнайшвидше».

Нагадаємо, що цей мужній 24-річний офіцер першого вересня зробив героїчний вчинок — він вивів з оточення близько 400 бійців. Проте, отримав поранення  у праву руку. Куля роздробила кістку і збоку, попід бронежилет, проникла у тулуб, поламавши два ребра, а потім застрягла у хребті. Вітчизняні лікарі зробили все, що в їх силах, дістали уламки, але мужній офіцер і досі прикутий до ліжка. На жаль, повернути йому повноцінне життя наша медицина не в силі. Рідні старшого лейтенанта звернулись по допомогу до німецьких лікарів. Однак, лікування там потребує значних коштів, яких у захисника Батьківщини просто немає.

Родина цього мужнього офіцера завжди багато робила для того, щоб російські окупанти не змогли завоювати нашу землю. Наприклад, батько воїна Ярослав Гера як волонтер відремонтував електросистеми кількох бойових розвідувальних машин. Отже, всі небайдужі до долі боронителя Української землі можуть долучитись до його лікування, звернувшись до батьків офіцера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ