Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офіцера академії сухопутних військ судитимуть за побиття курсанта

Як повідомили Гал-інфо в прес-службі військової прокуратури Західного регіону України, за побиття курсанта офіцер Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного відповідатиме в суді.

Військова прокуратура Львівського гарнізону Західного регіону України завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою викладача Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного підполковника К. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 426-1 КК України (перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень в умовах особливого періоду).

Нагадаємо, 3 березня 2016 року близько 15.30 год. під час навчального процесу офіцер Академії застосував фізичне насильство по відношенню до курсанта І курсу Д. у вигляді одного удару кулаком правої руки в область селезінки, що призвело до розриву і видалення органу.

В Академії сухопутних військ викладач побив курсанта

Обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні скеровано до Франківського райсуду м. Львова для розгляду по суті. Підозрюваний продовжує перебувати під вартою у слідчому ізоляторі.

Довідково: санкція ч. 4 ст. 426-1 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ