Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Офіцерські лави Збройних Сил України поповнили 85 молодших лейтенантів

Офіцерські лави Збройних Сил України поповнили 85 молодших лейтенантів, - Прес-служба Національної академії СВ.

У містечку «Гвардійське» Міжнародного центру миротворчості та безпеки, відбувся ХІ випуск військовослужбовців, які проходили підготовку на курсах військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Впродовж трьох місяців слухачі цих курсів отримували грунтовні знання, які дозволять їм стати ефективними командирами у майбутньому. Значну частину часу вони провели на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки, на практиці закріплюючи набуті у пункті постійної дислокації знання.

Після успішного складання випускних екзаменів офіцерські лави Збройних Сил України поповнило 85 молодших лейтенантів, 62 з яких виконували бойові завдання в рамках проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил на Сході нашої держави.

Привітати випускників прибули тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України полковник Олег Бойко, заступник начальника Національної академії з наукової роботи Андрій Слюсаренко, керівництво цих курсів, викладачі та військовий капелан отець Тарас.

Після оголошення наказу Міністра оборони України про присвоєння первинного військового звання офіцерського складу «молодший лейтенант», винуватцям свята було вручено відповідні посвідчення та офіцерські погони.

Також за старанність, сумлінне навчання, зразкову військову дисципліну та відмінні результати випускних екзаменів кращих випускників було нагороджено грамотами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ