Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Офтальмологічне відділення туберкульозної лікарні підрядник добудовуватиме за свої кошти – державних поки немає

Цього року заплановано ввести в дію офтальмологічне відділення Львівської обласної лікарні позалегеневого туберкульозу, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

29 березня відбулася виїзна виробнича нарада за участю керівництва управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації, представників проектноїорганізації ЗАТ ПВНДКТІ «Укрзахіденергопроект» тагенпідрядної організації ТзОВ «Еталон».

На нараді зазначалося, що реконструкція і перепланування існуючих приміщень під офтальмологічне відділення, адміністративні та господарськіприміщення Львівської обласної лікарніпозалегеневоготуберкульозу, що на вул. Бой-Желенського, 5у м. Львові, розпочато з 2006 року.

Функції замовника виконує управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. На сьогоднівиконано близько90 %обсягу робіт.

З огляду на те, що об׳єкт планується ввести в експлуатацію в поточному році, учасники наради прийняли рішення: підрядній організації, незважаючи на відсутність на сьогодні державного фінансуванняпродовжувати виконання будівельних робіт за власні обігові кошти.

Довідка:

Офтальмологічне відділення є центром надання висококваліфікованої, спеціалізованої планової та цілодобової ургентної допомоги офтальмологічним хворим. Метою роботи офтальмологічного відділення є досягнення високого результату в діагностиці, лікуванні пацієнтів з проблемами зору.

До складумедичногоблокуофтальмологічноговідділення входять: кабінетдолікарняного прийому, ординаторська,маніпуляцій на, палати на 3,4,5 ліжок, санвузли та душові для хворих, кабінетлікаря офтальмолога, комора чистої білизни, а також кімната прийому їжіхворими і з роздаточною та мийноюстоловогопосуду.

У маніпуляційній передбачено настійнийбактерициднийопромінював. Кожна палата маєбутиобладнана ліжками, столами та напівм׳якими стільцями, рукомийниками.

У кабінеті електросвітло лікування передбачене обладнання: -апарати для УВЧ- терапії, апарати ламповий для місцевої дарсонвалізації, випромінювач ультрафіолетовий, діадинамік для діадемічноїтерапії, гальванізатор для проведенняелектрофорезу, випромінювач ультразвуковий терапевтичний.

В офтальмологічному відділенні будуть працювати 18 чоловік, з них 9 – позмінно.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ