Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Оголошено тендер на андеррайтера випуску облігацій серії ВАТ «Концерн Хлібпром»

Тендер на андеррайтера випуску облігацій серії „D” ВАТ «Концерн Хлібпром» оголошує
«Універсальна інвестиційна група», — повідомив прес-секретар „Концерну Галнафтогаз” Олесь Пограничний. Орієнтовний початок продажу облігацій, за його словами, липень 2006 року, а їхнього обсяг  розміщення – 50 млн грн однією серією. Як повідомив Олесь Пограничний облігації перебуватимуть в обігу протягом п’яти років, оферта річна, а виплата купонів щоквартальна.
Вимоги до андеррайтера: гарантія розміщення випуску,  підтримка на вторинному ринку та публічність випуску. Потенційний андеррайтер також повинен вказати термін розміщення, відсоток ставки розміщення, комісію по андеррайтиннгу,  розподіл емісійного прибутку. Заявки приймаються до 31 травня. 
“Універсальна Інвестиційна група” — холдингова компанія, яка здійснює координацію ряду успішних бізнес-проектів в Україні, серед яких «Концерн Галнафтогаз», «Страхова компанія «Універсальна», «Концерн Хлібпром», «Банк Універсальний», «Житлово-будівальна компанія «Ваш дім» та кількох венчурних бізнесів. Компанія займається консалтингом, зокрема аналітичними досліджененнями з макроекономіки та галузевими дослідженнями в Україні, а також проводить  оцінку інвестиційної привабливості проектів.
За оцінкою експертів («Гвардія»-«Галицькі Контракти»), сукупна капіталізація групи компаній «Універсальної інвестиційної групи»  – майже $ 400 млн., і за цим показником вона входить в тридцятку найбільших  бізнес-груп України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ