Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти не дають можливості встановити камери місії ОБСЄ

Як повідомили Гал-інфо у прес-центрі ООС, збройні формування РФ не дають можливості встановити камери спостереження місії ОБСЄ.

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін повідомляє, що 16 серпня представниками СММ ОБСЄ планувалось відвідування ділянки розведення сил та засобів №2 ʺЗолотеʺ з метою пошуку потенційного місця розміщення камери СММ ОБСЄ, для моніторингу ситуації на згаданій ділянці розведення.

З метою практичної реалізації згаданого заходу Українська сторона своєчасно та в повному обсязі виконала роботи з розмінування на території, що проходить через підконтрольну Україні частину ділянки розведення.

Разом з тим, необхідно зазначити, що члени незаконних збройних формувань РФ не здійснили заходи з розмінування, що не дозволило технічному персоналу СММ ОБСЄ виконати сплановані заходи на заданій ділянці розведення. Таким чином ЗФ РФ грубо порушують Мінські домовленості.

Варто додати, що вищевказані роботи вестимуться у межах виконання існуючих домовленостей щодо розведення сил і засобів на ділянці №2 ʺЗолотеʺ.

Нагадаємо, минулої доби окупанти 12 разів обстріляли українські позиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ