Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Калашніков з Верховної Ради не піде, навряд чи він напише заяву про складання мандату — Тарас Чорновіл

Народного депутата Олега Калашнікова не вдасться без його особистої ініціативи усунути від роботи у депутатському корпусі ВР. Про це «Гал-info» розповів нардеп Тарас Чорновіл.  

«Олег Калашніков не та людина, що власноруч напише заяву про складання депутатського мандату, фракція Партії Регіонів просто втратить один голос. Позбавити мандата Олега Калашнікова не має права навіть з’їзд ПР, що відбудеться восени», — зазначив Тарас Чорновіл.
 На його думку, Олег Калашніков завдав значної шкоди авторитету Партії Регіонів в українському політикумі і тому президія політради ПР одноголосно вирішила виключити його із фракції. «Процедурно до кінця тижня має відбутися засідання політради, яке, вочевидь, підтримає пропозицію президії партії, восени відбудеться з’їзд, який уповноважений виключити Олега Калашнікова з Партії Регіонів», — акцентував Тарас Чорновіл.
Нагадаємо, що 12 липня 2006 року близько 12 години дня група прибічників Партії Регіонів разом з народним депутатом України Олегом Калашніковим здійснила напад на журналіста телеканалу СТБ Маргариту Ситник та телеоператора Володимира Новосада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ