Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Махніцький вважає спробу заборонити будівництво офісного центру, який належить одному із членів ВО „Свобода”, політичним питанням

Виконком Львівської міської ради відхилив протест прокурора від 16.10.2006 року, в якому він оскаржує будівництво офісного приміщення на вул Гвардійській, 17-а. У протесті зазначено, що ця земельна ділянка була виділена під будівництво житлового будинку, а не офісного центру. Окрім того, за ствердженням обласного СБУ, попід ним проходить урядовий кабель, і він знаходиться біля режимного об’єкту, що може спровокувати витік інформації. Також у протесті зазначено, що будівництво загрожує зсувом ґрунту під будинком, який розташований вище і, за інформацією СБУ, є резиденцією перших осіб держави.

Проте, за словами начальника юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич, протест прокуратури є необґрунтованим, оскільки виконавчому комітету не надано жодних доказів того, що згадана будівля є режимним об’єктом з обмеженим доступом. Окрім того, при видачі дозволів на будівництво було дотримано всіх процедур, а при самому будівництві не було порушено жодних будівельних норм.
Депутат Львівської міської ради, член ВО «Свобода» Олег Махніцький, який теж був присутнім на виконкомі, оскільки земельна ділянка належить одному із членів ВО „Свобода”,  зазначив, що, за його даними, жодних урядових кабелів там немає. І це політичне питання, яке  стосується  ВО „Свобода”. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ