Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олег Мацех розповів, скільки коштує оренда приміщень, що знаходяться на балансі управління охорони історичного середовища Львова

Сьогодні, 16 жовтня, речник Громадського форуму Львова Олег Мацех оприлюднив список приміщень, що знаходяться на балансі управління  охорони історичного середовища Львова та які здаються в оренду комерційним структурам. Як стверджує Мацех, комерційні структури не мають прямих договорів із балансоутримувачем, а орендар в бюджет міста щомісячно сплачує орендну плату у розмірі 1 грн.
Мова йде про Історичний музей на площі Ринок, 6 — антикварний магазин, кафе в Італійському дворику, проведення „круглих столів”, засідань в королівських палатах.
 Міський арсенал — великий магазин з продажу церковної атрибутики в цокольному приміщенні. Палац з брамою на вулиці Коперника, 40-а — проведення презентацій різних фірм, сеансів лікування тощо.
На думку Громадського форуму Львова, будь-яка суборенда має нести користь для міського бюджету. Вилучені кошти варто було б залучити на реалізацію завдань щодо збереження архітектурної спадщини Львова.        
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ