Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олег Мацех запропонував розпорядженням міського голови Львова створити координаційний штаб з приводу розв’язання ситуації на площі Ринок

Голова координаційної ради Громадського форуму Львова Олег Мацех сьогодні, 18 квітня, звернувся до в. о. міського голови Львова Зеновія Сірика з листом-зверненням. У ньому він, зокрема, зазначає, що „в результаті проведення робіт пов’язаних з влаштуванням трамвайної колії в історичній частині м. Львова на відрізку від проспекту Свободи до вул. Руської порушено ряд вимог чинного пам’яткоохоронного законодавства України, що спричинило протест численних громадських організацій та провідних фахівців у сфері збереження культурної спадщини.”
Тому з метою якнайшвидшого розв’язання кризової ситуації Громадський форум Львова пропонує розпорядженням львівського міського голови утворити координаційний штаб по проведенню робіт за участю представників управлінь Львівської міської ради та представників громадських організацій з персональним визначенням складу. Громадський форум Львова зі своєї сторони готовий запропонувати відповідні кандидатури.
 Громадський форум Львова також попросив Зеновія Сірика особисто очолити координаційний штаб.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ