Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Немчінов хоче знати, чому головне управління охорони здоров’я ЛОДА не змогло освоїти 12 млн грн

Депутат Львівської обласної ради від Української Народної Партії Олег Немчінов звернувся до голови Львівської ОДА із депутатським зверненням щодо невикористання у 2005 році бюджетних коштів Головним управління охорони здоров’я. Про це повідомила прес-служба ЛОО УНП.

«Мені стало відомо, що у 2005 році Головне управління охорони здоров’я Львівської ОДА не використало понад 12 мільйонів гривень бюджетних коштів, які передбачались на проведення ремонтних робіт у лікарських установах та на закупівлю та модернізацію медичного обладнання, а отже, я звернувся із відповідним депутатським зверненням до голови облдержадміністрації», — зазначив Олег Немчінов.
«Намагаючись з’ясувати ситуацію, я декілька разів безрезультатно телефонував до приймальні начальника головного управління охорони здоров’я Ігоря Герича, коли ж я нарешті додзвонився до самого пана Герича на мобільний, він, посилаючись на термінову нараду, відмовився зі мною спілкуватись, проте одна із його працівниць, яка не назвала себе, у приватній розмові повідомила, що у 2005 році не освоєно 12 млн 160 тис. грн., які у відповідності до Бюджетного кодексу були повернені у бюджет. Кошти передбачались на закупівлю медичного обладнання, але через «боязнь» порушень при проведенні тендерів, тендери взагалі не проводились і відповідно кошти не використовувались», - додав Олег Немчінов.
Коментуючи свої подальші дії, депутат Львівської обласної ради Олег Немчінов зазначив: «Якщо інформація про невикористання коштів буде підтверджена, я буду вимагати створення тимчасової спеціальної комісії Львівської обласної ради, яка докладно розбереться у ситуації та зробить свої висновки, зокрема, імовірно, і в кадровому напрямку, адже для кожного очевидно, що за таку суму для потреб Львівської області можна було придбати умовно 5-6 томографів або багато іншої медтехніки, необхідної нашій медицині».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ