Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Панькевич не цікавиться думкою Петра Олійника

«Мене не цікавить думка Петра Олійника стосовно перебування на посаді голови Бродівської РДА, тому що моральні якості Олійника я вважаю нечистоплотними», — заявив під час сесії Львівської облради член фракції «Свобода», голова Бродівської РДА Олег Панькевич.
 «Весь перший квартал 2006 року я був у відпустці, отож не розумію, чому мені притикають соціально-економічними показниками розвитку Бродівського району за цей період. З показників, які мали б розглядатись, розглядались лише окремі цифри, і члени Колегії прискіпувались до найменших дрібниць, тобто мені ставлять у провину зменшення зарплати на Бродівщині на 0,02%. У всіх інших районах Львівщини показники по зарплаті заокруглені до десятих, це тому, що якби в нас заокруглювали аналогічно, то цього показника взагалі б не було», — наголосив Олег Панькевич.
Нагадаємо, указ про звільнення голови РДА приймає президент за поданням голови ЛОДА. А 23 травня голова ЛОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини, серед них був і голова Бродівської РДА Олег Панькевич.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ