Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Панькевич вважає пікет “Нашої України» провокацією і не вірить, що ВО «Свобода» застосувала силу

Екс-голова Бродівської РДА, депутат Львівської обласної ради Олег Панькевич вважає, що прихильники міжфракційного об’єднання «Наша Україна» перед стінами Львівської обласної ради самі спровокували прхильників ВО «Свобода» на застосування фізичної сили.
«ВО «Свобода» подало заявку на проведення пікету заздалегідь, однак те, що зараз діється перед стінами ЛОР я можу назвати провокацією з боку прихильників „Нашої України», — сказав Олег Панькевич.
   Окрім того, Олег Панькевич засумнівався у тому, що прихильники ВО «Свобода» справді застосовували силу, і запевнив, що це не входило у план пікетування.
 Нагадаємо, депутати від ВО „Свобода” та „Нашої України” не поділили трибуну та мікрофон. Як повідомив кореспондент „Гал-іnfо”, як тільки представники „Нашої України” почали виступати під стінами обласної ради, свободівці намагались всіляко перешкодити їм. Зокрема, виривали з рук тих, хто виступав, мікрофони і навіть пошкодили колонки. Серед головних аргументів ВО „Свободи” було те, що мовляв вони також хочуть виступити перед пікетуючими. Разом з тим представники кожної політичної сили, які зараз перебувають під стінами облради, мають свої мікрофони та трибуну. Як повідомив кореспондент „Гал-іnfо”, представники ВО „Свобода” не вагаючись почали застосовувати фізичну силу.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ