Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Олег Пилип'як став найсильнішим студентом Львова

28 червня у Львові відбувся фінал змагань "Студентської ліги стронгмену". В напруженому протистоянні Олегу Пилип'яку вдалось перемогти та стати володарем титулу "Найсильніший студент Львова", повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Близько 30-ти спортсменів-аматорів протягом трьох етапів демонстрували чудові результати. Фінал турніру також вийшов напруженим. В підсумку троє студентів отримали однакову кількість балів, і лише більша кількість виконаних вправ дозволила Олегу Пилип'яку здобути перемогу», - розповів Юрій Огоновський, керівник «Аматорської Ліги Стронгмену».

Підсумковий рейтинг змагань:

1 місце - Пилип'як Олег - 52 бали

2 місце - Наконечний Павло - 52 бали

3 місце - Кордіяка Павло - 52 бали

(Результати першої трійки обраховувались за кількістю виграних вправ)

4 місце - Захарків Володимир

5 місце - Матлашевський Дмитро

6 місце - Грицеляк Роман

7 місце - Федунишин Назар

8 місце - Яворський Володимир

9 місце - Потопляк Роман

10 місце - Зварич Вадим

Судив змагання Володимир Рекша - найсильніша людина планети 2013 та срібний фіналіст світових змагань Arnold Classic.

«Я не здивований, що в змаганнях переміг Пилип'як Олег. Він активно займається силовими видами спорту, володів титулом "Найсильніший школяр України". Однак мене здивувало те, що його відрив від суперників виявився мінімальним. Видно, що хлопці серйозно готувались до змагань і виступили на межі своїх можливостей», - поділився враженнями Володимир Рекша.

Партнерами турніру виступили компанія "Шипшина" та товариство допомоги "Свербивус".

«Такі заходи вкотре переконують, що в нашому місті є активна молодь, яка хоче розвиватись. І якщо цій молоді дати можливості, то вона може досягти неймовірних вершин», - розповів Володимир Сайкевич, керівник товариства допомоги "Свербивус".

Довідка

5 липня, в рамках фестивалю екстремальних видів спорту “Yarych Street Fest” відбудеться парний чемпіонат України зі стронгмену за участі найсильніших людей України. Суддею змагань виступить Василь Вірастюк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ