Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Саврук заявляє, що Громадський форум Львова безпідставно зарахував його до списку членів групи «Разом»

Депутат Львівської міської ради Олег Саврук заявляє, що Громадський форум Львова безпідставно зарахував його до списку членів групи «Разом». Нагадаємо, Громадський форум нещодавно оприлюднив список кандидатів у депутати до міськради від різних політичних сил, які свого часу входили до групи «Наш Львів» або «Разом». Як заявив 20 березня під час прес-конфереції голова Форуму Олег Мацех, підставою для оприлюдення призвищ депутатів стала заява Львівського обласного виборчого штабу Віктора Ющенка від 11 січня 2005 року, в якій групу «Разом» та «Наш Львів» назвали силами, які обслуговували колишній провладний режим.
«Про те, що Олег Саврук входив у групу «Разом», 26 лютого 2004 року під час оголошення про створення цієї групи у міській раді заявив депутат Анатолій Романюк, а тепер пан Саврук звинувачує Громадський форум у тому, що ми розповсюджуємо неправдиву інформацію», — заявив Олег Мацех.
«Я ніколи не входив у групу «Разом». Взагалі про створення цієї групи я дізнався, коли перебував на лікуванні в Трускавці. Коли мені сказали, що мене заочно записали у цю групу, я одразу ж спростував інформацію про те, що увійшов у «Разом». Я ніколи не виходив з фракції «Нашої України» і звинувачувати мене у цьому не може ніхто»,  — наголосив Олег Саврук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ