Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Щербаков, обґрунтовуючи нечинність протоколів ДВК, які подав до суду Порайко, зазначив, що мокрі печатки можна сфальшувати

Голова ЛМ ТВК Олег Щербаков вважає, що мокрі печатки можна сфальшувати, – про це він сказав сьогодні, 11 квітня, під час судового засідання щодо визнання недійсними виборів міського голови Львова, обґрунтовуючи нечинність протоколів ДВК, які подав до суду кандидат на посаду міського голови Львова Микола Порайко.
„На протоколах мали би хоча б бути підписи голови ДВК та секретаря, а це не протокол, це просто папірець з розставленими цифрами та печаткою. Щодо печатки, яка є на ньому, то техніка сьогодні пішла настільки далеко, що її легко можна сфальшувати, наприклад, перевести яйцем і поставити копію печатки”, — сказав Олег Щербаков.
10 квітня Галицький районний суд Львова розпочав судове слухання у справі за позовом до Львівської міської ТВК кандидатів на посаду міського голови Львова Василя Куйбіди, Миколи Порайка, Світлани Куспись та Михайла Горного щодо визнання виборів міського голови недійсними та призначення повторного голосування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ