Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олег Шмід не рекомендує їздити по велодоріжці на Княгині Ольги: "Її немає"

Директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід не рекомендує їздити по велодоріжці на Княгині Ольги: "Її немає".

Директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід.

"На Княгині Ольги, пардон, велосипедист вбився об рекламу, їдучи тротуаром, що заборонено правилами дорожнього руху. У цей час на Княгині Ольги не було жодної велодоріжки. Їі немає і зараз, тому що об‘єкт не закінчений, не встановлено жодного знаку, який би говорив, що там є велодоріжка", - саме так чиновник Садового прокоментував новину одного з Львівських ЗМІ в якій згадувалось, що на вулиці Княгині Ольги загинув велосипедист, який під час руху вдарився головою об встановлену рекламну конструкцію.

"На Сихівській вулиці ще немає велодоржіки, вона не закінчена, не введена в експлуатацію, не позначена знаками, на ній може стояти все що завгодно, навіть самосвал", - також зазначив чиновник.

Запрошуємо Олега Шмідта відвідати вулицю Стуса та пошукати одну з велодоріжок Львова, інформація про яку розміщена на Геопорталі відкритих даних ЛМРЗа даними порталу на цій ділянці велодоріжка є по обидві сторони вулиці. В реальності лише по одній.

Велодоріжка на Геопорталі відкритих даних ЛМР. Вулиця Стуса. За даними порталу велодоріжка є по обидві сторони вулиці. В реальності лише по одній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ