Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Олег Синютка вручив обласні премії науковцям та освітянам

Сьогодні, у Львівському Будинку вчених відбулись урочистості з нагоди вручення обласних премій працівникам наукових установ та закладів вищої освіти Львівської області. Вручив дипломи відомим ученим і знаним фахівцям голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Очільник Львівщини зокрема привітав присутніх зі святом та подякував усім її учасникам за роботу та внесок у розвиток української науки.

«Ви маєте сьогодні величезні можливості змінити українськ науку і бути тими, хто закладе у неї щось абсолютно нове. Шана тим науковцям, які вже відсвяткували свої 70-ті та 80-ті дні народження. Вони - наш фундамент, база, яка дає можливість рухатись вперед. Але майбутнє - за вами - молодими, освіченими, амбітними, ідейними. Ви маєте можливість змінити країну, не розмінюйтесь на дрібниці, пам'ятайте - успішними ми можемо бути лише у своїй країні», - зазначив Олег Синютка.

Премії отримали 30 відомих вчених та фахівців отримали премії розміром 18220 гривень та 120 молодих вчених і дослідників премії розміром 12945 гривень.

Вручення обласних премій відбувається щорічно до Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку, заснованого ЮНЕСКО у 2001 році. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ