Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Тягнибок погрожує голові ЛОДА висловленням недовіри та акціями протесту

Олег Тягнибок погрожує Петрові Олійнику висловленням недовіри та акціями протесту – про це він заявив під час своєї доповіді на сесії Львівської обласної ради.
«Якщо так буде йти й надалі, то в мене не буде трястися рука, щоб підняти її за висловлення недовіри Олійнику», — заявив Олег Тягнибок. Також він попросив Петра Олійника не прикриватися Ющенком і порадив замість звільнення голів РДА змінити власне оточення, яке, на думку Олега Тягнибока, «є оточенням кучмістів-губернаторів». Олег Тягнибок також розкритикував заяви Петра Олійника про низькі соціально-економічні показники Бродівського району і назвав це політичним переслідуванням.

Також критика Олега Тягнибока торкнулась проекту «Броди-Агроойл», який, за словами Петра Олійника, зараз перебуває на межі зриву з вини голови Бродівської РДА Олега Панькевича. За словами Олега Тягнибока, проект із самого початку був міфом і способом махінацій. Як розповів «Гал-info» начальник управління промислової політики та розвитку інфраструктури Ростислав Сорока, насправді ніякої загрози зараз немає, були труднощі з одним із акціонерів компанії «Агроліт», зокрема, щодо виконання нею попередніх інвестиційних зобов’язань, тому рішенням акціонерів цю компанію виключено з числа акціонерів.
Нагадаємо, 23 травня голова ЛОДА Петро Олійник здійснив подання в Кабінет Міністрів України та Секретаріат Президента на звільнення дев’яти голів РДА Львівщини. 27 травня Петро Олійник звернувся до Секретаріату Президента України з проханням не подавати Вікторові Ющенку на підпис наказів про звільнення окремих голів РДА Львівщини до позачергової сесії Львівської обласної ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ