Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

​Олег Винник: «Мама просила, щоб жоден концерт у своєму житті я не скасовував»

​Олег Винник: «Мама просила, щоб жоден концерт у своєму житті я не скасовував». Сьогоднішній концерт на Тернопільському міському стадіоні Олег Винник присвятить пам'яті своєї матері.

- Мама завжди була веселою людиною, душею компанії, любила співати. Останнім часом вона сильно хворіла. Декілька днів тому сказала мені: не переживай, мені вже краще, але мої дні підходять. А ще побажала, щоб я завжди був здоровий, щасливий і ніколи не скасовував жодного концерту у своєму житті. Тому сьогодні всі пісні я буду співати для своєї матері, - зокрема зазначив співак.

Артист додав, що дарувати щастя людям - це його ноша. І він з честю буде нести свій хрест.

Олег Винник. Великий літній концерт

Нагадаємо, сьогодні ряд ЗМІ опублікували інформацію про можливе скасування концерту Олега Винника у Львові, який запланований на 3 червня, у зв'язку зі смертю його матері.

Отже, Олег Винник виступить з новою літньою програмою на масштабній сцені Арени «Львів» 2 червня 2018 року. Не пропустіть свій шанс почути легендарні хіти і нові композиції легенди української сцени — купити квитки на концерт Олега Винника у Львові можна вже зараз за допомогою нашого сайту, заздалегідь вибравши зручні місця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ