Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Зарубінський: Спікером ВР України має бути хороший організатор, Володимир Литвин - належна кандидатура

На посаду спікера Верховної Ради України потрібна особа з життєвим досвідом та організаторськими здібностями, адже до цього часу процес роботи у ВР не був належно організований. Про це сьогодні, 13 листопада, у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубінський.
„Запропонований та зареєстрований народним депутатом Олександром Омельченком у парламенті проект постанови про обрання народного депутата України Володимира Литвина головою Верховної Ради України не є несподіванкою, адже Омельченко не одноразово заявляв про гідну кандидатуру Литвина на дану посаду”, – зазначив Олег Зарубінський.
За його словами, у парламенті є лише одина офіційно зареєстрована кандидатура на посаду спікера ВР. За кандидатуру Володимира Литвина також є народний депутат від БЮТ Андрій Портнов. „Але є й інші побажання з приводу спікера ВР, один з заступників голови депутатської фракції Партії регіонів вважає, що на посаді спікера ВР України бачить лише першого заступника голови ВР Олександра Лавриновича”, - розповів він і додав, що під час вибору спікера ВР депутати нададуть перевагу досвіду та вмінню організації.
Нагадаємо що, 12 листопада Арсенія Яценюка ВР звільнила з посади голови парламенту, відставку якого підтримало 175 депутатів від фракції Партії регіонів, 1 – від БЮТ, 10 – від “Нашої України – Народної самооборони”, 27 – від КПУ та 20 - від Блоку Литвина.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ