Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олекса Гудима більше не «розповідатиме» з біг-бордів про те, що його серце зі Львовом

Народний депутат, голова ЛОО УНП Олекса Гудима більше не «розповідатиме» львів’янам з біг-бордів про те, що серцем він зі Львовом, — про це «Гал-info» повідомив Олекса Гудима. За його словами, рекламні щити «Серцем з тобою, Львове» висітимуть по місту лише до кінця січня, а далі їх познімають.

Більше того, як запевнив нардеп, обласна організація УНП не замовлятиме нових біг-бордів, а вибере інший спосіб для агітації, щоправда, який саме – наразі невідомо.
Нагадаємо, по Львову було встановлено 15 біг-бордів Олекси Гудими «Серцем з тобою, Львове».
«Ми вже роповіли львів’янам про свою любов до них і не замовлятимемо більше таких плакатів. Проте ці рекламні щити не були агітаціними, адже на них не було закликів ані голосувати за Гудиму, ані за УНП. Вони висітимуть по Львову ще до кінця січня, а далі біг-борди знімуть і будь-яких інших агітаційних плакатів обласна організація Української народної партії не замовлятиме, ми проводитимемо свою передвиборну кампанію іншими засобами для агітації», — зазначив Олекса Гудима.
 Що ж до біг-бордів УНП з гаслом «Здобули волю — здобудемо долю», які нещодавно з’явилися у Львові, то, як запевнив голова ЛОО УНП, обласна організація партії жодного стосунку до них не має. За його словами, ці плакати замовив центральний виборчий штаб УНП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ