Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олекса Гудима хоче створити національно-демократичну коаліцію у Львові з блоку Костенка і Плюща, ВО „Свобода” та ПРП

Народний депутат України, представник Українського Народного Блоку Костенка і Плюща Олекса Гудима запропонував створити національно-демократичну коаліцію у Львові. Базовими партіями коаліції, на думку Олекси Гудими, мають стати Український Народний Блок Костенка Плюща, «Свобода» Тягнибока та Партія «Реформи і Порядок».
Олекса Гудима вже звернувся до народних депутатів України, лідерів «Свободи» та ПРП Олега Тягнибока і Тараса Стецьківа з ініціативою про створення національно-демократичної коаліції у Львові. Про це повідомили у прес-службі блоку Костенка та Плюща.  
Ініціатива створення національно-демократичної коаліції не є противагою вже створеній коаліції за участі блоку «Наша Україна», ГП «Пора», СПУ та БЮТ.  «Ми не хочемо, щоб хтось думав, що вони зробили щось, а ми робимо наперекір, — сказав Олекса Гудима, —  ми хочемо допомогти нашим друзям зрозуміти, що у місті Львові повинна бути національно-демократична коаліція, а не просто демократична».
Однією із умов Коаліційної Заяви за участі блоку «Наша Україна», ГП «Пора», СПУ та БЮТ сприяння об’єднання демократичних політичних сил міста та можливість приєднання до цієї коаліції. За словами голови ЛМО Олега Мандюка, найбльш ймовірними кандидатами на вступ у коаліцію є саме блок Костенка та Плюща, ВО «Свобода» та ПРП.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ