Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олекса Гудима та Богдан Козак просто не зрозуміли один одного

 Олекса Гудима, коли говорив, що УНП може піти в опозицію, не мав на увазі Львівської обласної ради, — запевнив «Гал-info» голова фракції Української Народної партії в ЛОР. За словами Гудими, очевидно хтось просто неправильно зрозумів або неправильно потрактував його словами, щодо позиції УНП.
 «У своєму виступі на Майдані Незалежності перед мітингувальниками я і гадки не мав говорити про облраду, я говорив про опозицію нашої партії  на загальноукраїнському рівні. Може хтось просто переплутав, — пояснив Олекса Гудима. — В Києві я роз’яснював позицію УНП як член центрального проводу партії, а не як голова фракції в ЛОР. Ми виступаємо за негайний розпуск парламенту і, говорячи про опозицію, я мав на увазі, що якщо Президент не розпустить Верховної Ради, то УНП нема чого робити в розширеній коаліції й наше місце в об’єднаній опозиції. Однозначно, що ситуація у Львівській обласній раді буде іншою, ніж на загальноукраїнському рівні. Я не можу
зараз прогнозувати, як УНП поведе себе в ЛОР, адже мені відомо, що зараз йде процес формування фракції Партії регіонів в облраді і якщо на загальноукраїнському рівні «Наша Україна» об’єднається з ПР, то, можливо, на рівні області буде так само. Проте, сьогодні про це говорити ще передчасно, будемо дивитися по ситуації».
 Нагадаємо, що голова ЛОО УНП Богдан Козак заявив, що слова Олекси Гудими про те, що фракція партії в облраді може перейти в опозицію є передчасними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ