Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Олександр Божик шукає талант!

Скрипаль-віртуоз, композитор, срібний призер телешоу «Україна має талант!», автор рекорду України з одночасної гри на чотирьох скрипках Олександр Божик шукає молодий талант. 18 листопада у Львівській середній спеціальній музичній школі-інтернаті ім. С. Крушельницької відбудеться конкурс-прослуховування юних музикантів «Божик шукає талант».

Цього року немає обмежень щодо музичного інструменту. Умовами конкурсу є вік учасника до 11 років та виконання одного ефектного твору до 4 хв. Найкращі виступи будуть відзначені подарунками, а переможець виступить на одній сцені з Олександром Божиком у супроводі рок-гурту та оркестру 2 січня 2017 року у Львівській опері!

Заявки потрібно надсилати на [email protected], або приносити особисто Мельничуку Ю. Є. у каб. 212 до 17 листопада 2016 року включно. У заявці вказати ПІБ учасника, вік, ПІБ вчителя, номер телефону, назву конкурсного твору. Детальна інформація про конкурс телефоном +38 (093) 707 20 66.

Цей конкурс відбувається вже вдруге. Вперше конкурс проводився у 2014 році серед юних скрипалів Львівської середньої спеціальної музичної школи-інтернату ім. С. Крушельницької. Тоді переможцем став юний Назар Шутко. «Назар підкорив мене артистизмом, енергетикою і, звісно, професіоналізмом, – розповів Олександр Божик. – А ще він чимось нагадав мене самого у дитинстві». Після перемоги Назар Шутко успішно виступив на сцені театру ім. М. Заньковецької у 2014 році у рамках концертної програми Олександра Божика. Виступ Назара надзвичайно сподобався львівській публіці, тому Олександр Божик вирішив залучати його й надалі до своїх концертів. Географія їхніх виступів не обмежилася лише українськими сценами, де вони тричі виступали разом, але і простягнулася далі – за межами нашої держави. Назар прийняв участь у 5-ти (!) сольних концертах Олександра Божика у найпрестижніших залах Польщі!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ