Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ганущин двічі за півтора місяця попіарився на ремонті дороги свого округу

Сьогодні, 23 липня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин вдруге за півтора місяця оглянув хід дорожніх робіт на будівництві автошляху Броди-Тернопіль.
Фото з Facebook-сторінки Олександра Ганущина.

Як повідомили в Львівській обласній раді, ремонт на автомобільній дорозі Броди-Тернопіль активно ведеться. Техніка та дорожники працюють.

"Цією дорогою ми займаємося ще з часів Підкамінського фестивалю, раніше її лише латали та підсипали.

Зараз настав час, коли ця дорога буде капітально відремонтована.

Дуже тішуся, що вдалося отримати додаткових 15 млн гривень на ремонт цієї дороги, і уже наступного року ми приступимо до прокладання двох шарів асфальту, так як це було зроблено на дорозі Червоноград-Радехів-Броди", - зокрема зазначив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, 28 травня, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин вже оглядав ремонтні роботи автомобільної дороги "Броди – Тернопіль  Р39".

"Відновлюємо дороги, які не ремонтували з радянських часів. Цього року спільними зусиллями вдалося на її ремонт передбачити 15 млн грн – це старт процесу. За ці кошти заплановано здійснити ремонт протяжністю 3 км. Ще з часів проведення Фестивалю у Підкамені  стараюся опікуватися цим питанням" - зазначав Олександр Ганущин.

Зазначимо, Олександр Ганущин на місцевих виборах до Львівської обласної ради 2015 року переміг саме у Бродівському районі (34,97% голосів, 30 округ).

Нагадаємо, як повідомляло видання Наші гроші, служба автомобільних доріг у Львівській області 24 березня за результатами тендеру замовила ТОВ «Шляховик-Т» дорожніх робіт на 212,50 млн грн.

До кінця 2021 року фірма виконуватиме поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання таких автодоріг державного значення загальною протяжністю 132 км:

  • Р-39 Броди – Тернопіль на ділянці км 0+000 – км 31+586 довжиною 32 км;
  • Т-14-10 Броди – Червоноград на ділянці км 0+000 – км 49+870 довжиною 50 км;
  • Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни на ділянці км 95+686 – км 146+595 довжиною 51 км.

Також зазначимо, останній фестиваль Підкамінь, про який двічі згадав голова Львівської обласної ради, пройшов ще в 2013 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ