Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Олександр Ганущин підтримав Ірину Микичак на посаді директора департаменту охорони здоров'я

Олександр Ганущин під час звіту перед медіа про четвертий рік роботи голови облради підтримав діяльність Ірини Микичак на посаді директора департаменту охорони здоров'я.

Нагадаємо, на попередній сесії Львівської обласної ради депутатські фракції "Громадянська позиція", "Свобода" та "Самопоміч" звернулися до голови ЛОДА Маркіяна Мальського з проханням звільнити з посади директорку департаменту охорони здоров’я Ірину Микичак. 

Олександр Ганущин. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
Олександр Ганущин. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо
1/1

"Я думаю, що рішення, яке стосувалося, оголошення в залі інформації про те, що кілька фракцій звертається до голови ОДА, давайте, мовляв, звільніть з посади начальника департаменту охорони здоров'я, воно для кількох підписантів було емоційним, а для "Самопомочі", яка є представництвом міського голови в обласній раді, дуже навіть потрібним.

Чому? Тому, що в процесі медичної реформи, пацієнти це той рівень, який медицина обслуговує. В медицині буде тривати конкуренція за самого пацієнта. Від того, яка лікарня надасть які послуги буде залежати чи прийдуть в цю лікарню кошти чи ні. Це нормальний процес, який закладається. Але враховуючи, що на теренах Львова є обласні лікарні третього рівня, які надають послуги і міські лікарні другого рівня, які надають ті самі послуги, в них є неминуча конкуренція між собою. Ця конкуренція породжує випади одного середовища, яке є представництвом міського голови в обласній раді в сторону третього рівня, яким керує директор департаменту.

Нічого такого, що було зроблено пані Микичак поза цим, щоби спричинило подібні підписи я не бачу.

Процес пов'язаний з реорганізацією? Так він і в місті йде. Пригадайте їх епопею з стоматполіклінікою. Якщо забули, я можу нагадати. Тоді ніхто з "Самопомочі" не кричав, який злочинний Зуб, бо це робить.

Тому ще раз. Є конкуренція за пацієнта, є конкуренція між закладами і вона визначає певні випади однієї сторони в сторону іншої. Більше нічого за цим не бачу", - зокрема зазначив Ганущин під час свого звіту.

Нагадаємо, сьогодні Олександр Ганущин звітував перед журналістами про четвертий рік роботи на посаді голови облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ