Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Олександр Ганущин склав звіт перед депутатами

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прозвітував перед депутатами про рік роботи на посаді. Звіт відбувся сьогодні, 27 грудня, під час пленарного засідання. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Найперше, на чому наголосив очільник облради – це відкритість ради нового скликання, зокрема, прозора кадрова політика, попереднє оприлюднення рішень, закупівля товарів та послуг через систему «ProZorro», а також громадські обговорення важливих для області рішень.

«Я хочу подякувати усьому депутатському корпусу, апарату та голові Львівської ОДА Олегові  Синютці за плідну та конструктивну співпрацю. Дуже важливо, що нам у Львівській облраді вдалося досягнути політичного консенсусу, зважаючи на присутність в раді 9 фракцій. Рішення, які ми ухвалювали, активно обговорювалися в сесійному залі й усі важливі у 2016 році для Львівщини питання знаходили позитивне та вчасне вирішення», – зазначив Олександр Ганущин.

Окрім цього, у своєму виступі Олександр Ганущин висловив переконання, що у наступному році спільно з депутатами вдасться скерувати максимум зусиль на розвиток області, покращення інфраструктури та реалізацію чимало цікавих проектів. «Нам слід звернути належну увагу на наші обласні комунальні заклади, - наголосив очільник облради. – Особливо на заходи з енргоефективності в закладах бюджетної сфери. В цьому напрямку ми буде активно працювати і допомагати нашим установам як у місті, так і в області ставати кращими».

Нагадаємо, раніше Олександр Ганущин уже прозвітував перед журналістами про рік роботи на посаді.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ